Cum să alegi mărimea de pantofi pentru copii


Ce dimensiune de pantofi să comand?

Selectarea mărimii potrivite de pantofi pentru copilul tău este foarte importantă, deoarece nu veţi dori că el să poarte o mărime greşită. Însă cumpărarea mărimii potrivite nu trebuie să fie o corvoadă. În timp ce probabil sunteţi familiar cu mărimile de pantofi pentru alţi producători de pantofi pentru copii, ele pot să difere substanţial de la o marcă la alta. De aceea, la Giraffe-Shoes vă furnizăm măsurătorile pentru toţi pantofii şi vă încurajăm să măsuraţi şi să verificaţi mărimea potrivită înainte de a comandă.


Cum să măsori dimensiunea piciorului.Este important ca atunci cand masurati copilul, acesta sa stea in picioare, lasandu-si toata greutatea pe talpa. Trasaţi o linie în jurul vârfurilor degetelor şi a călcâielor, cât mai aproape de picior. Apoi măsuraţi lungimea piciorului în linie dreapta conform exemplului de mai sus. Cum de multe ori un picior e mai mare decât celălalt, asiguraţi-vă că faceţi măsurătoarea pentru ambele picioare. Achiziţionaţi mărimea de pantof care se potriveşte piciorului cel mai mare.

Încălțămintea achiziționată nu trebuie să fie fixă, deoarece împiedică dezvoltarea piciorului, și nici prea mare, deoarece nu oferă sprijinul adecvat. 

Toate măsurătorile noastre de pantofi sunt făcute relativ la măsurarea interiorioară - deci adăugaţi spaţiul cuvenit de creştere la dimensiunea măsurată a piciorului şi va rezulta dimensiunea interioară de care aveţi nevoie! Dacă aveţi orice întrebări cu privire alegerea dimensiunii de pantof potrivită pentru copiii dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail AICI sau să ne contactaţi la numărul: 0753060219

Vă recomandăm să permiteţi ca si spatiu de crestere: 

  • Freycoo, YXY, Bebebia: 3-5 mm spaţiu de creştere pentru sandale / pantofi si 5-7 mm pentru ghete / cizme
  • Froddo, Geox si Crocs: 5-7 mm spaţiu de creştere pentru sandale / pantofi si 7-12 mm pentru ghete / cizme

Exemplu: brand Freycoo: Dacă talpa piciorului are 13.3 cm, adaugaţi 3-5 mm şi rezultă că aveţi nevoie de un pantof cu interior de minim 13.6 cm şi maxim 13.8 cm . Cea mai apropiata mărime în acest caz este mărimea 22 cu 13.7 cm în interior