Informaţii despre livrare

Informaţii despre livrare

Livrare prin GLS CURIER


După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea  “Comenzile mele”.

Livrarea este gratuită (în România) dacă valoarea comenzii depăseste 290 lei.


Dacă valoarea comenzii este mai mică de 290 lei, costul de livrare este

14 RON : România 24/48 ore lucratoare (prin GLS-Curier);

35 RON : Ungaria 2 zile (prin GLS-Curier);

39 RON : EU-Zone1 - Cehia (3zile), Slovenia(3-4zile), Slovacia(2zile), Bulgaria(2zile) prin GLS-Curier;

49 RON : EU-Zone2 - Polonia (3zile), Germania (4zile), Belgia (4zile), Olanda(4zile), Luxemburg(4zile), Austria(3zile), Italia(4-5zile), Croatia(3zile) prin GLS-Curier.

59 RON : EU-Zone3 - Danemarca (5zile), Franta (6zile), Marea Britanie(6zile), Irlanda(6-7zile), Vatican(4-5zile), Monaco(5zile), Portugalia(6-7zile), Spania(6-7zile), Insulele Canare(Spania 6-7zile) prin GLS-Curier.


Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, cât și internațional. Plata se poate face ramburs și prin card în România și prin card în UE. 

Giraffe-Shoes nu își asumă răspunderea pentru starea produselor după ce acestea au fost predate curierului.  

  

Atenție: în cazul în care curierul nu găseste pe nimeni la destinație și nu reușește să predea coletul, comandă se va întoarce la noi. Pentru a încerca o altă expediere destinatarul se obligă să plătească pentru a două expediție.  Modificare sau anulare comandă


Dacă te-ai răzgândit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa cât mai repede pe adresa de email: contact@giraffe-shoes.ro sau la numărul: 0753 060 219 (interval orar 10-18h). Colegii noştri de la Suport Clienţi vor face tot posibilul să îţi modifice sau anuleze comandă. 


Retur - 14 zile


Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi sau să îl schimbi cu o altă mărime/model(costul de retur va fi suportat de client) în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.  

În caz de retur suma va fi returnată prin virament bancar în maxim 14 zile de la dată restituirii produsului.