Livrare prin GLS CURIER


După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea  “Comenzile mele”.

Livrarea este gratuită (în România) dacă valoarea comenzii depășește 290 lei şi dacă plata se efectuează în avans.
Costul transportului este de 9.90 lei pentru comenzile sub 290 lei platite în avans.
Costul transportului este de 14.90 lei pentru comenzile achitate cu ramburs. 


Comenzile înregistrate până la ora 15, se expediază în aceeasi zi, cu livrare in 24-48h lucrătoare pe teritoriul României. De obicei, coletele ajung a doua zi, cu condiția ca adresa de livrare să fie corectă și completă. 


Toate comenzile livrate în alte ţări UE se pot achita prin card bancar, iar costul transportului este:

45 RON : Ungaria 2 zile (prin GLS-Curier);
49 RON : EU-Zone1 - Cehia (3zile), Slovenia(3-4zile), Slovacia(2zile), Bulgaria(2zile) prin GLS-Curier;
59 RON : EU-Zone2 - Polonia (3zile), Germania (4zile), Belgia (4zile), Olanda(4zile), Luxemburg(4zile), Austria(3zile), Italia(4-5zile), Croatia(3zile) prin GLS-Curier.
69 RON : EU-Zone3 - Danemarca (5zile), Franta (6zile), Irlanda(6-7zile), Vatican(4-5zile), Monaco(5zile), Portugalia(6-7zile), Spania(6-7zile), Insulele Canare(Spania 6-7zile) prin GLS-Curier.


Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, cât și internațional. Plata se poate face ramburs și prin card în România și prin card în UE. 

Giraffe-Shoes nu își asumă răspunderea pentru starea produselor după ce acestea au fost predate curierului. 


Dacă figurezi în baza noastră de date cu un colet neridicat, te rugăm să plătesti în avans comanda următoare.


Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului, constatați ca s-a produs o eroare de orice fel, vă rugăm sa ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. 
Modificare sau anulare comandă


Dacă te-ai răzgândit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa cât mai repede pe adresa de email: shop@giraffe-shoes.ro sau la telefon / whatsapp: 0753 060 219 (interval orar 10-17h). Colegii noştri de la Suport Clienţi vor face tot posibilul să îţi modifice sau anuleze comandă. 


Retur - 14 zile

Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Costul pentru acest transport va fi suportat de tine şi este în valoare de 20 RON dacă foloseşti curierul nostru, iar aceasta sumă se va scădea din suma de rambursat. Inregistreaza o cerere de retur AICI
FOARTE IMPORTANT: Te rugăm să returnezi produsele în ambalajul original, să nu prezinte urme de uzură, să nu prezinte zgârieturi sau lovituri, să nu îi lipsească accesorii pentru ca un alt copil se va bucura de acea perechea de încaltaminte. Cutia de pantofi trebuie protejată într-o altă cutie/ambalaj. Te rugăm să nu lipeşti bandă adezivă sau AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte.
În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, accesorii lipsă, valoarea produsului se diminuează, iar suma returnată va fi mai mică decât cea plătită pentru produsul nou.
Produsele de igienă intimă (șosete și dresuri) NU se pot returna din motive de igiena personală.
Te rugăm să probezi încălţămintea în aşa fel încât să nu aibă urme de uzură pentru a avea posibilitatea să-l returnezi dacă vrei acest lucru. Odată produsul purtat în exterior sau la joacă, acesta nu mai poate fi schimbat sau returnat. 
NOTĂ:  În situaţia în care returnaţi un produs care a beneficiat de transport gratuit, iar în urma returnării unui produs valoarea produselor cumpărate scade sub valoarea de 290 RON, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului se va scădea din suma pe care trebuie să v-o restituim. 
Pentru returnarea unui produs de la o adresă din afara României, te rugăm să ne trimiti un email la adresa: shop@giraffe-shoes.ro pentru a primi toate informaţiile necesare returnării produsului. Costul pentru acest transport va fi asigurat de tine.
Poți returna produsul printr-un curier ales de tine. Pentru aceasta, te rugăm să ne contactezi la shop@giraffe-shoes.ro.
Ne rezervăm dreptul de a refuza returul în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).
Vom transfera banii în contul bancar completat în formularul de retur.
Ne puteti contacta prin următoarele:
Email: shop@giraffe-shoes.ro    
Telefon / Whatsapp: 0753060219
Facebook Messenger: https://www.facebook.com/shoesgiraffe/