• Conform legii, termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice. Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poti schimba sau returna într-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii produsului.
  • Există posibilitatea să NU acceptăm schimbarea produsului cu colet la schimb în cazul în care produsul a fost în posesia dumneavoastră cel putin 48 de ore. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a verifica starea produsului pe care doriti să-l returnaţi, înaintea expedierii produsului înlocuitor.

Pentru schimbarea produsului găsiți (cu livrare în Romania) mai jos pașii de urmat: 

  • Plasați o comandă nouă cu modelul ales și notați în câmpul de “comentarii” că doriți înlocuirea produsului.
  • Precizați ce produs doriți să fie înlocuit și NUMĂRUL COMENZII inițiale


  • Noi vă vom trimite modelul nou ales, iar când sosește curierul la dumneavoastră vă rugăm să îi dați la schimb coletul cu încălțămintea pe care doriți să o retunați; 

FOARTE IMPORTANT: Vă rugăm să returnaţi produsele în ambalajul original. Vă rugăm să trimiteți cutia de pantofi protejată într-o altă cutie/ambalaj și să nu lipiți AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte.

Produsul pe care îl schimbaţi/returnaţi trebuie să fie în starea lui iniţială, să nu prezinte urme de uzură, să nu prezinte zgârieturi sau lovituri, să nu îi lipsească accesorii, să aibă ambalajul original FĂRĂ bandă adezivă lipită pe ea.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de purtare, zgârieturi, accesorii lipsa, valoare produsului se diminuează, iar suma returnată va fi mai mica decât cea plătită pentru produsul nou.

  • Odată cu coletul nou, vă vom trimite și un awb autocoland (gata completat) pe care îl veți lipi pe coletul pe care îl trimiteți către noi;
  • Se va achita o taxa de transport de 30 RON pentru tur-retur la primirea coletului cu produsul schimbat (Costul pentru acest transport va fi suportat de dumneavoastră);
  • Puteţi înlocui produsul cu un alt model. În acel caz veţi plăti ramburs la curier și diferenţa de preţ între cele două produse (dacă cel pe care îl alegeţi a doua oară este mai scump) sau vi se va scădea din valoarea taxei de curier (din cei 30 RON) în cazul în care optaţi pentru un model care este mai ieftin decât cel cumparat iniţial. 
  • De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea schimburilor/returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).
  • Produsele de lenjerie intimă (șosete și dresuri) nu se pot returna din motive de igienă personală.