Sandale din Piele Naturală pentru Copii

Comparare Produse (0)
14990 RON
Sandale Alexandre
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Alexandresunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paş..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Annabelle
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Annabelle sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la prim..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Celestino
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Celestino sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Etienne
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Etiennesunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Hayden
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior:material textilSandalele Hayden sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii p..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Justin
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suede şi material textilInterior: material textilSandalele Justin sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate cop..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Laurent
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Laurentsunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Mathieu
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Mathieusunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Mayson
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Maysonsunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la ..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Melodie
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suede si material textilInterior: material textilSandalele Melodie sunt lucrate manual cu materiale de cea mai bună calitate;Recomandate copiilo..
Fara TVA: 12597 RON

16990 RON
Sandale Rollo
Sistem de prindere:scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Rollosunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate sup..
Fara TVA: 14277 RON

16990 RON
Sandale Vance
Sistem de prindere:scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Vancesunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate sup..
Fara TVA: 14277 RON

14990 RON
Sandale Vincent
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Vincent sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Violete
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Violete sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate c..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Xara
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturală suedeInterior: material textilSandalele Xara sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copi..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Zackary
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Zackarysunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la..
Fara TVA: 13437 RON

16990 RON
Sandale Adam
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandale Adam ime sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate ..
Fara TVA: 14277 RON

15990 RON
Sandale Adisa
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Adisa sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate s..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Agapia
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Agapia sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii paşi pâ..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Alessandra
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Alessandra sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calit..
Fara TVA: 13437 RON

13990 RON
Sandale Alexa
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Alice sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandaţi pentru copii de la primii paşi pân..
Fara TVA: 11756 RON

13990 RON
Sandale Alexandrina
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Alexandrina sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii pa..
Fara TVA: 11756 RON

15990 RON
Sandale Alexie
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Alexie sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate ..
Fara TVA: 13437 RON

16990 RON
Sandale Alexis
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandale Alexis ime sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitat..
Fara TVA: 14277 RON

13990 RON
Sandale Alice
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăPantofiorii Alice sunt lucraţi manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandaţi pentru copii de la primii paşi p..
Fara TVA: 11756 RON

13990 RON
Sandale Aline
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcest model este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandalele Alinesunt lucrate manual cu piele na..
Fara TVA: 11756 RON

13990 RON
Sandale Amar
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Amar sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii paşi până..
Fara TVA: 11756 RON

13990 RON
Sandale Amos
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcestmodel este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandalele Amossunt lucrate manual cu piele natu..
Fara TVA: 11756 RON

14990 RON
Sandale Anais
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandale Anaissunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la vâr..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Andi
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Andi sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate su..
Fara TVA: 13437 RON

16990 RON
Sandale Andor
Sistem de prindere:scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Andorsunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate sup..
Fara TVA: 14277 RON

13990 RON
Sandale Anil
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Anil sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii paşi până..
Fara TVA: 11756 RON

13990 RON
Sandale Anila
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Anila sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii paşi pân..
Fara TVA: 11756 RON

15990 RON
Sandale Aranka
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Aranka sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate ..
Fara TVA: 13437 RON

13990 RON
Sandale Aria
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcest model este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandalele Aria sunt lucrate manual cu piele na..
Fara TVA: 11756 RON

15990 RON
Sandale Arielle
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Arielle sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Astra
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Astra sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate s..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Astrid
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Astird sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate ..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Augustine
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Augustine sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calita..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Ayo
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Ayo sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate sup..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Bako
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Bako sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate su..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Barka
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcest model este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandalele Barkasunt lucrate manual cu piele na..
Fara TVA: 12597 RON

14990 RON
Sandale Barunka
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcest model este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandalele Barunkasunt lucrate manual cu piele ..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Benjamin
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandaleleBenjamin sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Berko
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Berko sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate s..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Birdie
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandale Birdiesunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate copiilor de la primii paşi până la vâ..
Fara TVA: 12597 RON

15990 RON
Sandale Blake
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Blake sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate s..
Fara TVA: 13437 RON

15990 RON
Sandale Bob
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Bob sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Sandalele sunt din piele naturală, moale, de calitate sup..
Fara TVA: 13437 RON

14990 RON
Sandale Bohumila
Sistem de prindere: scaiTalpă: cauciuc de 3 mmExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăAcest model este fabricat pe CALAPOD LAT şi se potriveşte unui picior mai pufos;Sandale Bohumilasunt lucrate manual cu piele n..
Fara TVA: 12597 RON

13990 RON
Sandale Brahma
Sistem de prindere: scaiTalpă: piele şi cauciucExterior: piele naturalăInterior: piele naturalăSandalele Brahma sunt lucrate manual cu piele naturală de cea mai bună calitate;Recomandate pentru copii de la primii paşi pâ..
Fara TVA: 11756 RON

 În catalogul magazinului online este oferită o selecție largă de încălțăminte pentru copii din piele naturală, confortabilă și frumoasă. În gama de încălțăminte din piele, pentru copii, există și sandale pentru copii și bebeluși, fetițe, precum și pentru băieți. Vârful larg al sandalelor, contribuie la formarea corectă a piciorului. Structura piciorului copiilor nu este la fel că a unui adult, astfel încât sandalele alese incorect, pot duce la deformări în timp.  Potrivit ortopezilor pentru copii, este mai bine să cumperi sandale copii de tip închis. Acest lucru asigură o protecție fiabilă a degetelor bebelușilor, împotrivă leziunilor, iar pietrele mici și nisipul nu vor intră în pantofi.  

 Sandalele pentru bebeluși de obicei sunt purtate ocazional pentru un sezon, permit pielii să respire și au talpă flexibilă și moale. Indiferent de stilul ales, acestea trebuie să fie cu scai sau cataramă solidă, pentru a fixă sigur piciorul. Acest lucru contribuie la prevenirea diferitelor accidente și la formarea adecvată a picioarelor. Spre deosebire de talpă, partea de sus ar trebui să fie moale, pentru a nu provoca iritații pe pielea gleznei. De asemenea, astfel de sandale nu permit rănirea degetelor. Indiferent de stilul ales, acesta trebuie să aibă călcâiul tare, pentru a fixă sigur piciorul.  

 La alegerea sandalelor pentru copii dintr-un magazin online, trebuie să acorzi atenție materialului de fabricație. Acesta trebuie să fie din piele naturală și textile calitative. Astfel de sandale se caracterizează printr-o bună flexibilitate și curățenie ecologică, ceea ce înseamnă că bebelușul nu va avea iritații neplăcute pe piele. Pielea naturală oferă un nivel maxim de confort la mersul pe jos. Dacă dorești să cumperi sandale de calitate, cu talpă joasă, poți intră în magazinul nostru online, pentru a face o comandă cu livrare și transport, precum și cu retur, pentru cazul în care sandalele nu corespund cu ceea ce ai comandat tu.