Returnări - Reclamaţii

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ţi-ai dorit, îl poţi returna într-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii produsului.

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice care au achizionat produse de pe www.giraffe-shoes.ro. Clienţii cu statut juridic nu au dreptul să denunţe unilateral contractul.

Dacă doriţi să înlocuiti produsul, găsiţi AICI mai multe informaţii despre modalitatea de schimbare a acestuia.

FOARTE IMPORTANT: Vă rugăm să returnaţi produsele în ambalajul original. Vă rugăm să trimiteți cutia de pantofi protejată într-o altă cutie/ambalaj și să nu lipiți AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte.

Produsul pe care îl schimbaţi/returnaţi trebuie să fie în starea lui iniţială, să nu prezinte urme de uzură, să nu prezinte zgârieturi sau lovituri, să nu îi lipsească accesorii, să aibă ambalajul original FĂRĂ bandă adezivă lipită pe ea.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de purtare, zgârieturi, accesorii lipsa, valoare produsului se diminuează, iar suma returnată va fi mai mica decât cea plătită pentru produsul nou.

În situaţia în care un client figureaza în baza noastră de date cu un colet neridicat şi doreşte să facă o nouă comandă, la costul comenzii se vor adăuga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate.

NOTĂ: În situatia în care returnaţi un produs care a beneficiat de transport gratuit, iar în urma returnării unui produs valoarea produselor cumpărate scade sub valoarea de 290 RON, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului în valoare de 14 RON, se va scădea din suma pe care trebuie să v-o restituim. 

Vi se vor returna banii mai putin cei 14 RON reprezentând costul transportului.

Primul pas este completarea acestui formular de returnare:

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare